Calgophos 5 L

Calgophos 5 L
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
259,90 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 260 puncte de loialitate. (260 puncte = 2,60 RON)

Calgophos 5 L - Formula bine echilibrata de minerale si oligoelemente sub forma de saruri de diacid posfati pentru carente minerale la cabaline, rumegatoare, suine, pasari si iepuri.
Recomandă acest produs și prietenilor

Calgophos 5 L - Formula bine echilibrata de minerale si oligoelemente sub forma de saruri de diacid posfati pentru carente minerale la cabaline, rumegatoare, suine, pasari si iepuri.

Compoziţie 1000 ml: Phosphorus total, expressed as P2O5 235 g, calcium phosphate monobasic 103 g, magnesium phosphate, monobasic 108 g, sodium phosphate, monobasic 42.5 g, ferrous phosphate monobasic 13.9 g, manganese phosphate monobasic 10.8 g, zinc phosphate monobasic 10.2 g, cupric phosphate monobasic 2.5 g, cobalt phosphate monobasic 0.1 g, flavored excipient q.s. 1000 mL.

Specie tinta: Cabaline, Rumegatoare, Porcine, Pasari, Iepuri

Indicaţii:

 • Bovine: in corectarea raportului calciu/fosfor debalansat si carentelor de minerale/oligoelemente, sterilitate, osteomalacie, dermatite, alopecie, decolorarea parului, deformarea copitei
 • Pasari: toate bolile ce afecteaza calitatea cojii oului, oaselor, articulatiilor, in special pentru pasarile crescute in baterii
 • Toate speciile: in corectarea raportului calciu/fosfor debalansat si carentelor de minerale/oligoelemente, sterilitate, osteomalacie, dermatite, alopecie, decolorarea parului, deformarea copitei


Doze şi mod de administrare

 • 1 litru de sol/ 200 litri apa de baut pentru o saptamana sau pana cand simptomele dispar.


Actiune

 • Calgophos Solution este o formula bine echilibrata de minerale si oligoelemente sub forma de saruri de diacid posfati.
 • Este special realizat astfel incat sa se evite si/sau corecteze carentele in minerale si oligoelementele care sunt esentiale in procesele enzimatice/ metabolice, precum fosforul, calciu si magneziu care sunt vitale pentru organism.
 • Sarea diacidului fosfat este foarte stabila si usor de asimilat de catre organism.


Mod de preparare

 • Calgophos este o solutie cu o concentratie ridicata in fosfati, pH este puternic acid.
 • A se folosi dilutia minima 1:100 pentru distributia prin sisteme fabricate din plastic sau metale inoxidabile.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Calgophos 5 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Virbac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie bovine marca Virbac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Calgophos 5 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pasari!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Calgophos 5 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Calgophos 5 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie bovine de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pasari.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Calgophos 5 L la prețul 259,90 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Virbac pentru pasari de la Pet Mart!

Cod intern produs AS-VIR-10
Cod Bare 3597133072921
Producător Virbac
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • CALGOPHOS
  Preț
  SUPER !

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.