BEC EXO TERRA SWAMP GLO

BEC EXO TERRA SWAMP GLO
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

* Câmpuri obligatorii

55,51 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 56 puncte de loialitate. (56 puncte = 0,56 RON)

BEC EXO TERRA SWAMP GLO - Becul Exo Terra Basking Swamp este un bec rezistent la stropire și ceața special conceput pentru a fi utilizate in terarii acvatice sau extrem de umede, unde umiditatea ridicata sau scurgeri accidentale de apa ar putea provoca spargerea unei lampi normale.

- Stratul exterior este realizat din sticla neodim foarte rezistenta.
- Rezitent la stropire sau ceața
- Asigura lumina de zi cu un spectru larg, asemanatoare cu lumina naturala
- Ideal pentru terarii umede sau acvatice
- Fabricat din sticla neodium foarte rezistenta

  • Utilizati schema de monitorizare a puterii becului pentru a regla distanța la care se pozitioneaza becul in functie de necesitațile de caldura și luminozitate ale reptilei.
  • Pentru determinarea corecta a necesitații de raze UVB in concordanța cu specia și pentru alegerea adecvata a becului va rugam sa consultați index-ul.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu BEC EXO TERRA SWAMP GLO

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hagen. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria diverse marca Hagen pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul BEC EXO TERRA SWAMP GLO este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru reptile!

Iubitorii de animale pot comanda produsul BEC EXO TERRA SWAMP GLO la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești BEC EXO TERRA SWAMP GLO?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria diverse de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru reptile.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți BEC EXO TERRA SWAMP GLO la prețul 55,51 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hagen pentru reptile de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-HAG-CFG-22
Producător Hagen
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).