BEC EXO TERRA SUNRAY

BEC EXO TERRA SUNRAY
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

* Câmpuri obligatorii

221,75 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 222 puncte de loialitate. (222 puncte = 2,22 RON)

BEC EXO TERRA SUNRAY - Becul Exo Terra Sunray combina lumina puternica si radiatiile termice cu infrarosu cu un nivel optim de UVA și UVB.

- Bec cu halogenuri metalice.
- Fatetat cu aluminiu.
- Poate fi folosit in siguranta si pentru un terariu mai mic.
- Imita foarte bine lumina naturala.
- Nivel optim de lumima, caldura si raze UVA si UVB.
- Contribuie la buna dezvoltare a reptilelor.
- Intensifica culorile reptilelor.
- Poate fi folosit ca sursa unica de lumina.

  • Propaga un spectru larg de lumina, foarte apropiat de lumina naturala, acest lucru contribuid la o buna dezvoltare a animalelor.
  • Combinatia de raze UVB si caldura emanata ajuta animalele sa produca propria vit. D3 necesara pentru absorbtia calciului, prevenind astfel bolile metabolice.
  • Lumina puternica si razele UV echilibrate stimuleaza apetitul si comportamentul de reproducere imbunatatind si sanatatea fizica a reptilelor.
  • Reflectorul fatetat cu aluminiu produce un fascicul de lumina distribuit uniform.
  • Aluminiul disipa caldura foarte eficient, rezultand o durata de viata mai lunga si o functionare mai stabila decat reflectoarele din sticla. Poate fi folosit ca unica sursa de lumina.
  • Pentru a obtine rezultate maxime si in siguranta, becul ar trebui sa fie utilizat impreuna cu lampa Exo Terra Fixture.
  • Utilizati schema de monitorizare a puterii becului pentru a regla distanța la care se pozitioneaza becul in functie de necesitațile de caldura și luminozitate ale reptilei.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu BEC EXO TERRA SUNRAY

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hagen. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria iluminat, incalzire reptile marca Hagen pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul BEC EXO TERRA SUNRAY este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru reptile!

Iubitorii de animale pot comanda produsul BEC EXO TERRA SUNRAY la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești BEC EXO TERRA SUNRAY?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria iluminat, incalzire reptile de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru reptile.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți BEC EXO TERRA SUNRAY la prețul 221,75 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hagen pentru reptile de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-HAG-CFG-20
Producător Hagen
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.