BEC EXO TERRA REPTILE VISION

BEC EXO TERRA REPTILE VISION
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

* Câmpuri obligatorii

75,46 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 76 puncte de loialitate. (76 puncte = 0,76 RON)

BEC EXO TERRA REPTILE VISION - Bec cu spectru vizual special pentru reptile, stimuleaza pofta de mancare si instinctul de reproducere.

  • Imbunatateste perceptia mediului.
  • Imbunatateste comportamentul natural.
  • Adaptat pentru cei 4 receptori de culoare ai ochiului reptilelor.

 

  • Initial becurile au fost pentru ochiul uman. Spectrul becului Vision Reptile exceleaza la lungimile de unda importante pentru reptile.
  • Ca urmare a lungimilor de unda ale luminii intense oferite de becul Reptile Vision, reptilele vor experimenta si percepe culorile mediului lor mult mai natural.
  • Becul Exo Terra Reptile Vision va ajuta la imbunatatirea conditiilor de viata si bunastarii fiziologice a reptilelor.
  • Combinati cu becuri Exo Terra Reptile UVB pentru a crea conditiile perfecte pentru reptilele dvs.
  • Utilizati schema de monitorizare a puterii becului pentru a regla distanța la care se pozitioneaza becul in functie de necesitațile de caldura și luminozitate ale reptilei.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu BEC EXO TERRA REPTILE VISION

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hagen. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria iluminat, incalzire reptile marca Hagen pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul BEC EXO TERRA REPTILE VISION este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru reptile!

Iubitorii de animale pot comanda produsul BEC EXO TERRA REPTILE VISION la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești BEC EXO TERRA REPTILE VISION?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria iluminat, incalzire reptile de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru reptile.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți BEC EXO TERRA REPTILE VISION la prețul 75,46 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hagen pentru reptile de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-HAG-CFG-21
Producător Hagen
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.