Aptus Attapectin Vet 30 cp

Aptus Attapectin Vet 30 cp
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
31,60 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 32 puncte de loialitate. (32 puncte = 0,32 RON)

Aptus Attapectin Vet 30 cp - Protejeaza peretii tractului gastrointestinal, elimina toxinele si fermentatiile intestinale, la caini si pisici.
Recomandă acest produs și prietenilor

Aptus Attapectin Vet 30 cp - Protejeaza peretii tractului gastrointestinal, elimina toxinele si fermentatiile intestinale, la caini si pisici.

Actiune:

  • Supliment nutritiv pentru pisici şi câini pentru combaterea indigestiilor temporare.
  • Pe termen lung functioneaza ca si liant catalizator datorita continutului de vitamine si fier.


Specie tinta: Caini si Pisici


Mod de administrare: Caini 1/10 kg, Pisici: 1 2-3 zile.

Nota: Acest produs este recomandat A NU SE administra mai devreme de trei ore dupa tratamentul medicamentos efectiv.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Aptus Attapectin Vet 30 cp

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Orion. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suport sistem digestiv marca Orion pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Aptus Attapectin Vet 30 cp este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Aptus Attapectin Vet 30 cp la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Aptus Attapectin Vet 30 cp?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suport sistem digestiv de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Aptus Attapectin Vet 30 cp la prețul 31,60 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Orion pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs AS-ORI-135
Producător Orion
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi iître 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.