Alezan Crema 100 ml

Alezan Crema 100 ml

Alezan Crema 100 ml Preț 44,49 RON
44,49 RON
444,90 RON/kg

Disponibilitate: Sună pentru verificare

 • Livrare gratuită în toată țara
 • În 48h la tine acasă
 • Comandă oricând
 • Retur în 10 zile

Recomandă acest produs și prietenilor

Compoziție și acțiune farmacoterapeuică:
Alezan cremă antiseptică (Alezan antiseptic cream) - preparat de uz extern, destinat pentru tratamentul plăgilor, arsurilor, degerăturilor, ulcerilor trofice și dermatitelor de etiologie bacteriană și micotică la cai. Preparatul conține în calitate de substanțe active : miramistină -0,02%, ASD F-2 - 0,5% , ASD F-3 - 0,5% și adjuvanți (glicerol, ulei de floarea soarelui, oil tea tree, PEG - 400, alantoină, carbopol, extract hidroalcoolic de salvie, mușețel și gălbinele, metilparaben, propilparaben, polidon A și арă distilată.
Substanțele active din compoziția preparatului posedă acțiune bine pronunțată antimicrobiană, antiinfllamatoare și cicatrizantă, sporesc trofica, activizează procesele de regenerare a țesuturilor.
Miramistina este activă față de majoritatea microorganismelor Gram+ și Gram-, Proteus pyоgenes ,Staphylococcus aureus, Streptococcus spp., Corynebacterium spp., Clamidii spp., ascomiceți (inclusiv din familia Aspergillus și Penicillium , blastomiceți și pseudolevuri (Candida spp.), dermatofiți (Trichophyton spp, Microsporum spp.),eficient previne infectarea plăgilor și a arsurilor. Mecanismul de acțiune a miramistinei este bazat pe dereglarea suprafeței structurale a membranei celulare a microorganismelor, în urma căreia survine dezintegrarea și moartea lor.
La aplicarea locală a miramistinei, ea practic nu se resoarbe, selectiv deshidratează țesuturile necrotizante stimulînd formarea crustei fără a împiedica granularea.
Antisepticul-stimulator Dorogov fracția 2 și 3 (ASD F - 2 și ASD F - 3) la aplicarea externă posedă acțiune antiseptică și antiinflamatoare, stimulează acțiunea funcțională a celulelor imunocompetente în focarul patologic, sporește eliminarea exudatului purulent și regenerarea țesuturilor afectate.
Extractele hidroalcoolice din plante medicinale (salvie, mușețel, gălbenele) îi conferă acțiune antiinflamatoare, antiseptică și anestezică, contribuie benefic la procesele de regenerare a țesutului.

Indicații:
Alezan cremă antiseptică se indică cabalinelor ca remediu local antiseptic și antiinflamator desinestătător sau în terapie complexă a plăgilor accidentate inclusiv cele infectate, în plăgi postoperatorii cu vindecare îndelungată, dermatite traumatice, escarelor, ulcere trofice, fistule, arsuri de gradul I și II, degerături și dermatite bacteriene și micotice.

Contraindicații:
Nu sunt.

Mod de administrare și dozaj:
În prealabil suprafața afectată se toaletează, crustele uscate și groase se înmoaie aplicînd un pansament umed. Crema se aplică în strat de 2 cm pe toată suprafața afectată sau sub pansament. Prelucrare se efectuiază zilnic de 1-2 ori pe zi, timp de 5-10 zile. După aplicare pe parcursul a 20-30 minute se recomandă renunțarea la activități forțate. Multiplicitate și durata aplicărilor о determină medicul veterinar. Aplicarea preparatului Alezan antiseptic nu exclude administrare altor remedii a terapiei etiotrope sau simptomatice.

Reacții adverse:
La administrare conform instrucțiunilor complicații și reacții adverse nu sunt. În cazul sensibilității individuale la componenții preparatului și apariția reacției alergice prelucrarea se stopează.

Timp de așteptare:
Nu este cazul.

Mod de prezentare:
Preparatul se prezintă ca о masă cremoasă, omogenă, fluidă, de culoare de la maro deschis pînă la maro intunecat, cu miros specific ingredientelor. Se ambalează în flacoane din polimer cu dozator a cîte 250, 500 și 750 gr și tuburi a cîte 75, 100 și 200 gr.
Fiecare flacon sau tub se marchează indicînd : unitatea producătoare cu adresa și denumirea, indiicații, forma medicamentoasă și volumul în recipient, mod de administrare, seria, data producerii și valabilitatea, condiții de păstrare, indicii STO, inscripția " Uz veterinar", " Steril", N de înregistrare, informația despre conformitate și instrucțiunea la administrare.

Condiții de păstrare:
A se păstra în ambalaj închis, la loc uscat, ferit de lumină, aparte de produse alimentare și furaje, inaccesibil pentru copii, la T°C 0+25°C.

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu Alezan Crema 100 ml

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la Scandex Plus. PetMart este un pet shop care iti ofera farmacie cai premium marca Scandex Plus pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul Alezan Crema 100 ml este fabricat si depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Alezan Crema 100 ml la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti Alezan Crema 100 ml?

PetMart iti livreaza extrem de rapid farmacie cai de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti Alezan Crema 100 ml la pretul 44,49 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele Scandex Plus pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-SCA-01
Producător Scandex Plus
Data Expirare 30 sept. 2018
Greutatea 100 g
Volum 100 ml
Prezentare Tub
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

Valoarea comenzii < 50 RON Valoarea comenzii >50 RON
10 ron GRATUIT


 

 • ORAR = Luni-Vineri:  15-20
 • Termenul de livrare: 1-2 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.
 • Puteti comanda și produse al căror total este mai mic de 50 RON contra unei taxe fixe de livrare în valoare de 10 RON.


 

 

Restul localităților:

Valoarea comenzii < 99 RON Valoarea comenzii >99 RON
în funcție de greutatea coletului GRATUIT**

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 99 RON.


 • ORAR = Luni-Vineri:  9-18
 • Termenul de livrare: 2-3 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.

** COMENZI LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg) Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid direct la ușa ta (sistem door-to-door).  

Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.


In momentul plecarii catre tine a produselor vei primi un e-mail cu statutul "Complet".

Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking