Agipiu Vet Spray 50 ml dezinfectant pentru uz extern

Agipiu Vet Spray 50 ml

Agipiu Vet Spray 50 ml dezinfectant pentru uz extern Preț 55,53 RON
55,53 RON

Disponibilitate: Sună pentru verificare

Compoziţie/ 100g: zaharat de alchil dimetil benzil amoniu 0,029g – carbonat de argint micronizat 0,552 g - Excipienţi:carbonat de calciu- ascorbat de calciu–Propilene: n-Pental–n-Propan. Mod de acţiune: AGIPIU+VET este o pulbere obţinută din asocierea unui preparat pe bază de carbonat de argint cu o sare de amoniu cuaternar, sub prezentarea de spray. Acest preparat acţionează la nivelul pielii fără a fi absorbit la nivel sistemic şi nici de straturile adiacente. În contact cu suprafaţa umedă a leziunii, sarea de argint, printr-o reacţie de oxidare-reducere, eliberează argintul metalic care având o mare putere de dezinfectare se leagă cu proteinele organice, creând o crustă protectoare de culoare gri închis. Sarea de amoniu cuaternar măreşte şi amplifică acţiunea antiseptică a argintului mai ales pe marginile leziunii. Indicaţii: dezinfectează orice leziune cutanată (zgârieturi, răni, arsuri, plăgi) la diverse specii de animale, astfel: Cai: răni provocate de şa, răni de vară, leziuni coronariene, ale furcuţei şi tălpii, decubitale, plăgi obstetrice şi ulceraţii. Animale mici: protecţie a rănilor chirurgicale, eczeme dorso lombare, plăgi podale, răni vechi care întârzie să se cicatrizeze. Iepuri: leziuni podale; eczeme exudative. Animale de fermă: plăgi după castrare şi ecornare, plăgi ostetrice, leziuni mamare superficiale, ulceraţii cutanate. Administrare:se curăţă zona care urmează a fi tratată, se agită flaconul înainte de utilizare şi se pulverizează de la 10-15cm distanţă, acoperind zona atât cât este nevoie. Se repetă aplicarea 1-2 ori pe zi.

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu Agipiu Vet Spray 50 ml

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la Candioli. PetMart este un pet shop care iti ofera dermatologice premium marca Candioli pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul Agipiu Vet Spray 50 ml este fabricat si depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Agipiu Vet Spray 50 ml la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti Agipiu Vet Spray 50 ml?

PetMart iti livreaza extrem de rapid dermatologice de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti Agipiu Vet Spray 50 ml la pretul 55,53 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele Candioli pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-CAN-349
Producător Candioli
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

 9.9 ron

mai mare de 99 RON

GRATUIT

 • ORAR = Luni-Vineri:  9.30-20.00
 • Termenul de livrare: 1-3 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 de zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute prin intermediul soferilor nostri, rapid direct la ușa ta sau prin Curier Rapid.

Restul localităților:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

in functie de greutatea coletului*

mai mare de 99 RON

GRATUIT**


* Costul livrarii pentru produsele adaugate in cos va fi afisat inainte de plasarea comenzii.

**  COMENZILE DIN ALTE LOCALITATI DECAT BUCURESTI SUNT LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE VALOARE SI GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg)

In cazul in care comenzile nu se incadreaza in conditiile de livrare gratuita ca urmare a depasirii greutatii limita, se vor aplica taxele de curierat aferente. Aceste se vor afisa automat inainte de plasarea comenzii.

 • ORAR = Luni-Vineri:  9-17
 • Termenul de livrare: 2-4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid.

Yoochoose Tracking