Actea Oral - Gel 15 ml

Actea Oral -  Gel 15 ml
-25%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

ACTEA oral ™ Gel dentar este indicat ca adjuvant în tratamentul bolii parodontale la câini și pisici (ex. Gingivite, stomatite, parodontita). Contracarează formarea placii si reduce rapid halitoza. Grație activității sale protectoare, ACTEA ™ oral restabilește rapid condițiile fiziologice ale membranei mucoase cavitatea bucală, chiar și după extractii dentare.

ACTEA ™ orală conține  LAS ™ , o formulă unică obținută prin intermediul unor procese de producție inovatoare și 3 ani de studii cu comunitatea științifică internațională, care se concentrează pe proprietăți anti-inflamatorii și antibacteriene naturale complexe . Cu  LAS ™ , mix patentat ( in curs de brevetare) de molecule existente în mod natural,  ACTEA ™ oral are o monitorizare eficientă a dezvoltării plăcii și este un adjuvant de actualitate ideală în gingivită și stomatită.

  • Formula inovatoare și exclusiv, numai în uz veterinar
  • elimina rapid halitoza
  • Eficiente în controlul dezvoltării plăcii
  • Bine tolerat la pisici și ușurința de aplicare

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Actea Oral - Gel 15 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Candioli. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria igiena orala-pisici marca Candioli pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Actea Oral - Gel 15 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Actea Oral - Gel 15 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Actea Oral - Gel 15 ml ?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria igiena orala-pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Actea Oral - Gel 15 ml la prețul 50,57 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Candioli pentru pisici de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs VT-CAN-08
Producător Candioli
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.